Majoittuminen

Majoittuminen

Yövy mukavasti Saariston Rengastien varrella majatalo Sahanranta B&B:ssä, ravintola Sahan Saluunan pihapiirissä.


Sahanranta B&B


Tirsat1

Majatalo on oiva välietappi mukavaan yöpymiseen Saariston Rengastien varrella. Sahanranta B&B tarjoaa mukavan majoituksen lisäksi mahdollisuuden aamiaiseen ja saunomiseen, sekä ravintolapalvelut ravintola Sahan Saluunassa. Matka jatkuu mukavasti Hakkenpään rannasta liikennöivällä Kivimo –lautalla Velkuan Teersaloon. Lautta liikennöi kesäkaudella 2 kertaa vuorokaudessa. Majatalon asiakkaille on omat suihku- ja saunatilat. Sauna toimii tällä hetkellä tilaus-saunana, joten kysythän vapaita vuoroja varauksen yhteydessä tai saapuessasi. Saunan hinta on 25,-/tunti ja yli viiden hengen ryhmille 5,-/hlö/tunti.  Hyvin nukutun yön jälkeen sinulla on mahdollisuus saada ravintolasta maukas aamupala jolla uusi päivä alkaa hyvin.
Majoitusvaraukset: info@sahansaluuna.fi

Saunatiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön jos haluat tulla viettämään iltaa isomalla porukalla. Lisätietoa tilojen vuokrauksesta saat Sahan Saluunasta numerosta 044-98 63 604.

 

Sahanranta B&B majoituksen hinnat


42,-/yö/hlö (sis.petivaatteet ja pyyhkeen)
18,-/hlö Saariston aamupalapussi
sauna: kysy!

Varaathan saunan ja aamupalan samalla kun teet varauksen majoituksesta tai viimeistään saapuessasi paikalle.

Järjestämme lauantaisin yhteisen pihapiirimme ravintolassa ohjelmaa klo 01:30 saakka, jonka äänet saattavat kuulua huoneisiin.

Ota yhteyttä