Majoitus

Majoitus

Ravintola Sahan Saluunan pihapiiristä löytyy viihtyisä pieni majatalo Sahanranta B&B, jossa voit yöpyä saaristomaisemissa.

Sahanranta B&B


Tirsat1

Majatalo on oiva välietappi Saariston Rengastien varrella. Hakkenpään rannasta liikennöi Kivimo –lautta Velkuan Teersaloon kesäkaudella 2 kertaa vuorokaudessa. Majatalon käyttäjille on varattuna omat suihku- ja saunatilat. Sauna toimii tällä hetkellä tilaus-saunana, joten kannattaa kysellä vapaita vuoroja saapuessa. Saunan hinta on 25,-/tunti  ja  yli viiden hengen porukoille 5,-/hlö/tunti.  Hyvinnukutun yön jälkeen sinulla on mahdollisuus saada ravintolasta maukas aamupala, jolla uusi päivä on hyvä aloittaa. Majoitusvaraukset: susanna@arianna.fi.

Saunatiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön jos haluat tulla viettämään iltaa isomalla porukalla. Lisätietoa tilojen vuokrauksesta saat numerosta Jussi 0400-924575.

Sahanranta B&B hinnat


37,-/yö/hlö (sis.petivaatteet ja pyyhkeen)
9,-/hlö aamupala
sauna: kysy!

Varaathan saunan ja aamupalan samalla kun teet varauksen tai viimeistään saapuessasi paikalle. Viereisen ravintolan äänet saattavat kuulua huoneisiin etenkin tapahtumailtoina.

Ota yhteyttä