Satamapalvelut

Satamapalvelut

Taivassalon Hakkenpäänrannasta löytyy pieni vierasvenesatama. Meiltä voit varata veneellesi kausipaikan tai vain yöpyä yön yli. Lisäksi suoritamme veneiden nostot, laskut, talvisäilytyksen sekä huollot ja korjaukset! Ota yhteyttä: Jussi 0400-924575

Palvelut


Satama1Rannassa on ravintola Sahan Saluuna, jossa voit ruokailla herkullista kesäruokaa ja nauttia kylmiä juomia. Voit jättää veneesi maksutta vieraspaikkoihimme ravintolassa käynnin ajaksi. Satamamaksu on 15,-/yö/vene. Satamamaksu maksetaan ravintolan kassalle. Satamassa on myös polttoainejakelulaitteet, sekä veneiden septitankkien imutyhjennyspiste. Valikoimissa on 98E sekä diesel. Satamamaksun maksaneille ovat käytössä omat suihku ja wc-tilat. Avaimen suihkutiloihin saat myös ravintolasta. 

Vierasvenesataman yhteydessä on majoitusalue matkailuautoille ja teltoille. Satamaan ja leirintäalueeseen liittyvissä kysymyksissä voit tiedustella lisätietoja numerosta Jussi 0400-924575.

Venepalvelut


Kun syksy saapuu ja on aika nostaa vene talviteloille saat meiltä täyden palvelun talvisäilytyksen ja huollot! Nostamme, laskemme sekä huollamme kaikki veneet. Kauttamme saat myös kaikkien moottoreiden merkkihuollon, jolla varmistat takuun säilymisen sekä moottorin moitteettoman toiminnan. Talvisäilytysvaihtoehtoja on ulkokentällä, katoksessa, kylmässä hallissa sekä myös lämpimässä hallissa. Tarvittaessa talven aikana suoritamme korjaukset, huollot sekä laiteasennukset. Kevään koittaessa laskemme veneenne sovittuna ajankohtana ja huoleton kesäkausi voi taas alkaa!

Halutessanne nostamme ja kuljetamme veneenne myös kauemmas. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy juuri omalle veneellesi sopiva tarjous!

Tutustu lisää venepalveluihimme: SAARISTO MARINA

Jussi 0400-924575

jussi@arianna.fi

Ota yhteyttä